Szépkor Egyesület: Az első születésnap

Szépkor Egyesület: Az első születésnap
2013. June 19.
A Szépkor Nyugdíjas Egyesület megalakulása első évfordulóját ünnepelte meg kedden délután. Soraikba továbbra is várják a tagokat, irodájukban keddenként és csütörtökönként 10 és 13 óra között tartanak fogadóórát.
/vlm/Image/Show/84/
Egy éve alakult meg a Szépkor Egyesület

Szervezett egyesületi forma megteremtésére a nyugdíjasok számára korábban is volt már törekvés, ám az több ok miatt is nem járt sikerrel. Tavaly nyáron alakult meg a Szépkor Egyesület, mely a jelek szerint már betölti a neki szánt szerepet.
Az első “születésnapon” a Kincs vendéglőben gyűltek össze az egyesület tagjai, ahol elsőként a GGG Irodalmi Stúdió tagjai adtak elő versműsort, mintegy születésnapi ajándékként, miközben az egyik falra az elmúlt év történéseit felelevenitő fényképeket vetítettek ki. A megjelenteket Bobes Erzsébet egyesületi elnök köszöntötte, egyebek mellett megköszönve mindenki munkáját, a tevékenységekhez nyújtott segítségét, illetve a támogatóknak az anyagi és tárgyi szponzorálásokat.
A Szépkor tagjai az alakulás óta kiveszik részüket a város társadalmi életéből, jelen vannak a rendezvényeken,

bizonyos önkéntes akciókban, és nem utolsó sorban saját maguknak is szerveznek programokat.
A segítők közül Kiss Mária, a Fogyasztási Szövetkezet elnöknője, az önkormányzat részéről Karsai Attila alpolgármester, illetve dr.Turucz Mária megyei tanácsos méltatta az egyesület tevékenységét, melyhez valamennyien gratuláltak.
Magda Erzsébet alelnök azt kérte, hogy minél többen vegyenek részt programjaikon a továbbiakban is, és másokat is hívjanak, hogy gyarapodjon a Szépkor tagsága.
Irodájukban – a régi Polgármesteri Hivatal épületében – keddenként és csütörtökönként 10 és 13 óra között várnak minden érdeklődőt, pillanatnyilag például egy újabb kirándulás szervezése zajlik éppen.
A “születésnapon”, ahogyan az illik, nem maradt el a pezsgős koccintás, majd a közös ebéd után pedig a torta elfogyasztása sem.

Keresés