“Szeretetet, összetartást, nyugodt alkotó munkát minden érmihályfalvinak 2013-ban!”

“Szeretetet, összetartást, nyugodt alkotó munkát minden érmihályfalvinak 2013-ban!”
2012. December 31.
Karsai Attila alpolgármester újévi üzenete: "Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik Érmihályfalva jelenéért és jövőjéért dolgoznak!"
/vlm/Image/Show/84/
Karsai Attila alpolgármester


Álljunk meg, és emlékezzünk a mögöttünk álló évre! Emlékezzünk a sikereinkre és a kudarcainkra, a megszegett és betartott ígéreteinkre, gondoljuk át, mit lehetett volna máshogyan cselekedni.

A világon sok olyan dolog van, ami felett nincs hatalmunk, de a döntés mégis sokszor a mi kezünkben van, legyen szó megbocsátásról, önzetlenségről vagy újrakezdésről. Újév küszöbén mindenki tele van tervekkel, ahogy én is: “az idén tuti”, “ez már biztos”, “de mostantól valóban” – vajon mit hoz a jövő, mit várnak el tőlem? Bízok az új évben, és minden tudásomat, tapasztalatomat a köz javára fordítva állok rendelkezésükre, megoldást keresve kisvárosunk rengeteg problámájára.

Engedjék meg, hogy minden érmihályfalvi polgárnak békés, nyugodt új esztendőt kívánjak! Kívánom, hogy napjaik szeretetben teljenek, kívánom, hogy valamennyien jó egészségben éljenek a 2013-as esztendőben!

Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik Érmihályfalva város jelenéért és jövőjéért dolgoznak: közalkalmazottaknak, köztisztviselőknek, pedagógusoknak, az egészségügyben, a szociális ellátásban, és minden más terülteken tevékenykedőknek!

Jó egészséget, kiegyensúlyozottságot kívánok, összetartást és nyugodt alkotó munkát Érmihalyfalva város minden kedves polgára számára!

Karsai Attila alpolgarmester

Keresés