Szociális együttműködés határok nélkül, ideiglenes helyszínen

Szociális együttműködés határok nélkül, ideiglenes helyszínen
2015. May 15.
A vendéglátók mellett öt településről érkezett vendégek vettek részt pénteken délben a szociális intézmények "Derűs őszért" című találkozóján.
/vlm/Image/Show/84/
A Kincs panzió nagytermében tartották a találkozót

A Nyíló Akác Napok műsorának hagyományos programját ezúttal a Kincs panzió nagytermében tartották, mivel az Egészségügyi-Szociális Központban bővítési munkák zajlanak.
A megjelenteket – határon inneni és túli szociális intézmények képviselőit, a Szépkor Nyugdíjas Egyesület tagjait, a Helyi Tanács és a Városháza meghívott tagjait – Csűri József igazgató házigazdaként köszöntötte, egyebek mellett ismertetve az intézményében megkezdett munkát.
A résztvevőket köszöntötte továbbá Nyakó József polgármester, Karsai Attila alpolgármester, illetve dr.Turucz Mária megyei tanácsos is.
A továbbiakban a helyi Egészségügyi-Szociális Központ “mutatkozott be” elsőként a hallgatóságnak, majd Bradács Aliz, a Margittai Dr.Pop Mircea Városi Kórház menedzsere – melyhez tartozik a helyi Egészségügyi Központ is – mondott köszönetet a város vezetőinek a mindig gyors és hatékony együttműködésért, majd bemutatta az általa menedzselt intézményt.
Következtek hasonló bemutatkozással a Balmazújvárosból, Hajdúnánásról, Papfalváról és Gálospetriből érkezett vendégek.
A hallottak alapján kialakult beszélgetés közben került sor az ebéd elfogyasztására, majd a tapasztalatcsere folytatódott.
A házigazdák a vendégeket természetesen meghívták a fesztivál további programjaira is.

Keresés