Szombat esti koncertek

Szombat esti koncertek
2013. May 19.
Két sztármeghívottnak is tapsolhatott a közönség a szombat esti koncerteken: Alex Velea és Wolf Kati lépett fel.
/vlm/Image/Show/84/
Wolf Kati a XXI.Nyíló Akác Napok színpadán


Alex Velea két táncossal és egy “zenegép kezelővel” állt színpadra. A főtér teljesen megtelt a koncert idejére – persze nem mindenki a koncertre volt feltétlen kíváncsi, de az előadónak nem lehetett panasza, hiszen ovációban, kiabálásban, tapsban és együtt éneklésben nem volt hiány.

Szinte biztos, hogy Wolf Katitól pár év (vagy akár hét) múlva hiába kérdeznénk meg, hol van Érmihályfalva? Mármint alapesetben. De ha azt mondanánk majd, ez az a hely, ahol 40 perces koncertjét háromszor szakította meg áramkimaradás, akkor biztosan tudni fogja… A szakértők szerint a hálózat túlterheltsége okozta a bosszúságot. A kimaradások nem voltak hosszúak, az előadó profi módon alkalmazkodott hozzájuk, igaz, már ő is sokallta a végén, azonban volt annyi humora, hogy a dalok szövegébe is spontán beleszőtte a történteket.
Wolf Kati 2011-ben volt Magyarország képviselője az Eurovíziós Dalfesztiválon, és éppen akkor lépett fel Érmihályfalván, amikor az idei verseny döntője zajlott (melyben ByeAlex 10. lett). Az énekesnő természetesen előadta közismert slágereit, illetve feldolgozásokat más ismert előadóktól. Koncert után autogramot osztott, és nagyon szimpatikusan minden kérésnek eleget téve emlékfotókhoz is odaállt.

Keresés