Szombattól elérhetőek a pályázati kiírások

Szombattól elérhetőek a pályázati kiírások
2013. February 10.
Az idei évre vonatkozó pályázati kiírások, a benyújtás részletes szabályai, valamint a felhívásokkal kapcsolatos egyéb információk szombattól elérhetőek a www.bgazrt.hu megújult honlapján - áll a Nemzetpolitikai Államtitkárság sajtóhoz eljuttatott, alább olvasható közleményében.
/vlm/Image/Show/84/

Az idei évre vonatkozó pályázati kiírások, a benyújtás részletes szabályai, valamint a felhívásokkal kapcsolatos egyéb információk szombattól elérhetőek a www.bgazrt.hu megújult honlapján – áll a Nemzetpolitikai Államtitkárság sajtóhoz eljuttatott, alább olvasható közleményében.

Közlemény

A Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. évről – évre kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy a külhoni magyarság számára elérhető pályázati források minél hamarabb elérhetőek legyenek. Így kerülhet sor idén minden eddiginél korábban „A magyar kultúráért és oktatásért”; pályázatok, a „Szülőföldön magyarul”; pályázati program, a „2013 a külhoni magyar kisiskolások éve”; felhívás pályázatai, illetve a Határtalanul! program pályázatainak kiírására.

Célunk, hogy a külhoni magyarság és a magyarországi iskolák kellő időben értesülve éljenek a lehetőségekkel és használják is azokat. Éppen ezért az idei évre vonatkozó pályázati kiírások, a benyújtás részletes szabályai, valamint a felhívásokkal kapcsolatos egyéb információk a mai naptól elérhetőek a www.bgazrt.hu megújult honlapján.

Kiadó: KIM – Nemzetpolitikai Államtitkárság

Budapest, 2013.02.09