Szórakoztató- és sportversenyek a focipályán

Szórakoztató- és sportversenyek a focipályán
2012. September 16.
Gyerekek vívtak két focimeccset, kick–bokszosok tartottak bemutatót, volt két korosztálynak tizenegyesrúgó verseny, dekáztak, kötelet húztak és zsákban is futottak, és még a mazsorettek is tartottak bemutatót – mindezt a mai nap folyamán, a focipályán.
/vlm/Image/Show/84/
A menettáncosok bevonulása a focipályára

Az Unirea Sport Klub támogatására szervezett rendezvény idejére jó időt sikerült „intézni”; a szervezőknek, így ideális körülméynek között kezdődhetet meg az egész napos programsorozat.

Elsőként a focicsapat korosztályos gárdái léptek a gyepre, az ifjúsági és a ’98–’99–es születésűek gárdájából alakított két vegyes csapat (edző Szabó Zoltán) csapott össze, a győzelmet a kékek szerezték meg a pirosakkal szemben 6–4 arányban.

Őket követően már bajnoki pontokért zajlott a kűzdelem: a 2000–2001–ben születettek csapata (edző ifj.Fele Sándor) a Bihar FC hasonló korosztályú csapatát fogadta, a vendégek 7–0–ra nyertek.

Közben az Aladin Hero Team kick boksz csapat 35 sportolója tartott bemutatót a sportteremben, formagykorlatokat és kűzdelmet is bemutatva.

A pályán a focimeccseket vetélkedők követték.

A gyerekeknek tartott tizenegyesrúgó versenyre 41–en neveztek, és a végén nem volt kérdés, hogy a győzelemnek a Szilágyi (Jackson) család örülhet, hiszen a döntő rúgásokat Erik és Sebastian végezhette el. Előbbi összpontosított jobban, a végeredmény: 1.Szilágyi Erik, 2. Szilágyi Sebastian, 3. Láposi Krisztián.

A dekázó versenyre 14–en jelentkeztek, őket párban állították a pályára, és az nyert, aki az alapvonaltól a legmesszebb jutott, természetesen dekázva, de lehetett akár fejjel vagy térddel is „besegíteni”;. Molnár Attila a félpályán is túljutott, és ezzel nyert is.

A felnőttek tizenegyesrúgó versenyére is érdekes módon 41–en iratkoztak fel, akárcsak a gyerekeknél. A győztesnek végül 8 fordulóban kellett hibátlanul rúgni, eddig tartott míg a mezőny „elkopott”;, első lett ifj.Horváth Sándor, második Horváth Attila, harmadik Albu Ioan.

A labdás vetélkedők győztesei egy–egy focilabdát nyertek.

Közben a menettáncosok tartottak bemutatót: a Syluette, a Fehér Akác és a Napsugár csoportok meneteltek fel a focipályára, majd a lelátó elé, ahol egyenként bemutatták műsorukat.

A gyerekeket további két verseny várta még:

-a zsákbanfutásra 39 neveztek be, a győzelmet Craciun Richárd szerezte meg Fele Róbert és Karsai Csaba előtt;

-kötélhúzásban az Uszkai István–Kiss Sándor–Barna Krisztián–Kovács Róbert összeállítású csapat volt a legerősebb.

A műsorban még két program szerepelt: a tombola sorsolása, illetve a helyi és a megyei RMDSZ-szervezetek focimeccse, ezekről külön beszámolunk.

Keresés