Szórakozz idén is az ERMISZ-szel!

Szórakozz idén is az ERMISZ-szel!
2014. May 10.
Már lehet jegyeket venni az ERMISZ által a Nyíló Akác Napokon szervezendő stand up comedy estre, melyre a helyek száma korlátozott. Az ifjúsági szervezet retro partyt is rendez.
/vlm/Image/Show/84/
A rendezvények plakátja

A XXII. Nyíló Akác Napok keretében az ERMISZ két, immár hagyományossá vált programmal várja a szórakozni, illetve kikapcsolódni vágyókat.

A ’80-as és ’90-es évek zenéit kedvelők ismét táncra perdülhetnek, hisz 2014. május 16-án, pénteken 23 órakor kezdődik a Retró Party, megszokott módon a Gödör rendezvényházban. A jó hangulatért – akárcsak eddig is – Balogh Béla (Dodó) a felelős. A rendezvényre 16 éven aluliak számára a belépés nem engedélyezett. Belépődíj: 5 lej.

Május 18-án, vasárnap 18,30-tól stand up comedy humorestnek ad otthont a Bartók Béla Művelődési Ház. Idén a vendég-humorista személyében – a Showder Klubból már jól ismert – Janklovics Pétert köszönthetjük, az est házigazdája pedig ismét a bihardiószegi Kun Zsolt lesz. Egy biztos: a humor koronázatlan királyai rekeszizmokat nem kímélve törekszenek majd a közönség megnevettetésére. Jegyeket elővételben május 10-től (szombat) lehet megvásárolni 5 lejes áron a központi újságárusnál. A helyek száma korlátozott.

További információ az ERMISZ Facebook-oldalán.

ERMISZ sajtószolgálat