Szűkösen Szentandráson

Szűkösen Szentandráson
2016. October 24.
Majd' kifogyott a kispad az Unirea alól a bajnokság egyik legerősebb csapata ellen...
/vlm/Image/Show/84/

A megyei labdarúgó bajnokság 10. fordulójában az Unirea annak a Szentandrási Crisulnak a vendége volt, melytől – ahogyan mondani szokás – ki lehet kapni. Persze a 4-1-es végeredmény mégis soknak tűnik, amíg nem tudjuk: igen foghíjas keretből kellett gazdálkodni ifj.Fele Sándor edzőnek. A már huzamosabban sérültek mellett nélkülöznie kellett az elmúlt meccsen piros lapot kapott Tóthot, ráadásul Sándor és Horváth az elmúlt héten külföldre távozott…

A meccs elején hamar, már a 9. percben hátrányba kerültünk, s bár még egyenlíthettünk volna, a 30. percben már két gólos volt a hazai előny. A fordulás után egy tizenegyesből növelték előnyüket a szentandrásiak, Gego szépítő gólja a 90. percben már csak a végeredmény – 4 -1 – kozmetikázására volt elég.

Az Unirea a következő összeállításban szerepelt: Gábor – Moisi, Iova, Crisan, Mandrila, Foris, Daroczi, Pap, Bacsó (46.p. Bersenszki), Rézműves (65.p. Fórián), Gego.

A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.

Az ifjúsági csapatunk 5-2-re nyert.

A következő fordulóig megtörténhet, hogy a kispad “nyújtására” egy-két ismerős arc visszatér a piros-feketékhez, erről meggyőződhetnek mindazok, akik kilátogatnak az Unirea – Gurányi Padisul Bihorul meccsre szombaton.