Szülőföldön magyarul: kifizetési ütemezés

Szülőföldön magyarul: kifizetési ütemezés
2017. September 7.
Az alábbi elérhetőségen megtekinthető a "Szülőföldön magyarul" program kifizetési ütemezése, az első dátum szeptember 22.
/vlm/Image/Show/84/

Az oktatási-nevelési támogatás azoknak a szülőknek jár, akik magyar tannyelvű óvodába/iskolába íratták gyereküket/gyerekeiket.

A program meghirdetőinek internetes oldalán – ahol további információk is megtalálhatóak – a hét elejétől megtekinthető a kifizetési ütemezés, mely a korábbi évekhez hasonlóan a családnevek ABC szerinti sorrendjét követi, eszerint:

A, C, D – szeptember 22.,

B – szeptember 29.,

E, F, G – október 6.,

H, I, J, L – október 13.,

K – október 20.,

M, N, O – október 27.,

P, R, T – november 3.,

S – november 10.,
U, V, W , Z – november 17.,

egyetemisták – november 17.

A számlaszámmal még nem rendelkezők számára értesítést küldenek a bankkártya átvételének helyéről és idejéről. Az új kártyások esetében a kifizetés csak november második felében várható.

Felhívják a figyelmet, hogy amennyiben a jelzett időpontban a támogatás nem érkezik be a számlára, ezt azonnal jelezni kell a szervezők felé, hogy utána nézhessenek a problémának.
Ugyanakkor kérnek mindenkit, hogy az értesítő levelet figyelmesen olvassák el, a pozitív elbírálás nem jelent minden esetben zökkenőmentes utalást, ha problémák adódnak a folyószámlával. Ezen problémákat az értesítő levélben jelzik.

Keresés