Szülőföldön magyarul: március 17. a határidő

Szülőföldön magyarul: március 17. a határidő
2017. March 13.
Hamarosan lejár a Szülőföldön magyarul program 2016/2017-es évének leadási ideje, figyelmeztetnek a program szervezői. Március 17-ig fogadják az igényléseket a postai bélyegző dátuma szerint.
/vlm/Image/Show/84/

A pályázati irodában már megkezdődött a feldolgozás, naponta több ezer igénylés érkezik be.
Felhívják az új igénylők figyelmét, hogy amennyiben nincs, és nem is volt soha OTP bankszámlájuk, nem kell nyitniuk egyet. Ha a támogatást megítélik nekik akkor az OTP Bank, automatikusan számlát nyit és bankkártyát állít majd elő a nevükre, és értesítést fognak kapni irodánktól, hogy hol és mikor vehetik azt át.
Ugyanakkor kérnek mindenkit, hogy amennyiben több gyermek után igényelik a támogatást, minden gyermeket egy igénylőlapra tüntessenek fel és egyazon borítékban küldjék a mellékletekkel együtt.
Ha valaki véletlenül kifelejt egy dokumentumot az igénylési csomagból, és észreveszi a mulasztást a hiánypótlások időszaka előtt, akkor azt egy borítékban elküldheti a pályázati iroda címére. A borítékra, írják rá: hiánypótlás.
Kérdéseikkel forduljanak a pályázati irodához a 0266 / 24-44-50-es telefonszámon. Figyelembe véve, hogy az igénylések teljes feldolgozottságára csak hónapok múlva lehet számítani, arra nézve, hogy megérkezett-e a pályázat, nem tudnak válaszolni, de bármilyen más kérdésre útbaigazítással szolgálnak.