Találkozó a nők elleni erőszak elleni kampány jegyében

Találkozó a nők elleni erőszak elleni kampány jegyében
2017. September 4.
Akár szakember segítségét is lehet kérni a nőszervezett által meghirdetett találkozón.
/vlm/Image/Show/84/

Egy hónappal ezelőtt adtuk hírül, hogy a helyi nőszervezet is bekapcsolódik az országos RMDSZ-Nőszervezetnek a nők elleni erőszak felszámolását célzó kampányába.

A tervezet most konkrét formát ölt, az érdeklődőket találkozóra hívják, ahol nem csak megbeszélni lehet majd a részleteket, de tanácsadásra, információ-átadásra is sor kerülhet.

A szervezők üzenete:

Kedves érmihályfalvi hölgytársaink!

Pár héttel ezelőtt már elkezdtünk foglalkozni egy olyan témával, mely sajnos igen sok családban jelent problémát, mérgezi a felnőttek és gyerekek mindennapi életét. Nem könnyű beszélni ezekről a dolgokról, hisz a családon belül történő viszonyok és “iszonyok” tabunak számítanak. Sajnos nem szívesen osztjuk meg másokkal ilyen jellegű gondjainkat, mégis, ismét szeretnénk tenni egy apró lépést a megoldás felé: szeretettel és bizalommal hívunk minden érdeklődő hölgyet, aki, ha nem is szenvedő alany vagy áldozat, de szívesen beszélgetne e témáról. Szakember segítségét is fölajánljuk, hisz a nagyváradi Lámpás Egyesület képviselői konkrét segítséget is nyújthatnak (például segélyvonal elérhetőségével). A találkozó időpontja szeptember 6, szerda, délután 17 óra, a Kristály étterem kisterme.

Mindenkit várunk szeretettel!

Keresés