Találkozó a XXIII. Nyíló Akác Napok támogatóival, szervezőivel

Találkozó a XXIII. Nyíló Akác Napok támogatóival, szervezőivel
2015. June 13.
Az egy hónappal ezelőtt zajlott XXIII. Nyíló Akác Napok támogatóit és szervezőit várták a Gödör rendezvényházba pénteken este. A fesztivál anyagi mérlege megtakarítást mutat.
/vlm/Image/Show/84/
Egy hónappal korábban zsúfolt volt a főtér

A hagyományokhoz híven idén is megtartották a Nyíló Akác Napok támogatóinak és szervezőinek szóló összejövetelt. Az egy hónappal ezelőtt zajlott 23. fesztivált – ahogyan azt Nyakó József polgármester a záróünnepségen is elmondta – minden eddiginél többen szponzorálták. Ezt a péntek este tartott, úgynevezett szponzortalálkozón is megismételte, hozzátéve: a megjelentek között sokat kettős szerepvállalásuk okán vannak jelen, hiszen nem csak támogatták, de szervezőként is segítették a rendezvényt. A város vezetői úgy érzik, kötelességük köszönetet mondani támogatóknak és szervezőknek egyaránt, annak a “sokszínű” csapatnak, mely sokszínű műsort állított össze és bonyolított le. A polgármester reményét fejezte ki, hogy a továbbiakban is mindig lesz olyan gárda, mely minőségi fesztivált tud szervezni.
A XXIII. Nyíló Akác Napok mérlege csak a sarokszámokat tekintve: összbevétel 188.485 lej, összkiadás 182.028 lej. Ebből kitűnik, hogy maradt egy 6457 lejes megtakarítás, ami a szervező Érmihályfalváért Egyesület bankszámláján van, ott várja, hogy később más rendezvényekhez hasznosítsák.
A találkozó folytatásaként svédasztal várta a meghívottakat.

Keresés