Talpon maradt!

Talpon maradt!
2015. November 9.
A napokban ismerős arcot fedezhettünk fel (már természetesen azok, akik ismerik) a Duna TV-n, a Maradj talpon! című vetélkedőben: az Érmihályfalvával szomszédos Értarcsán élő Kulcsár Rozália tanárnőt.
/vlm/Image/Show/84/
Kulcsár Rozália négy kérdésre adott jó választ, erre is (fotó: mediaklikk.hu)

A sok televíziós gagyiság között a magasabb színvonalat képviseli a Duna TV-ben látható Maradj talpon! című műveltségi vetélkedő, melynek izgalmát az adja az esetleg megnyerhető pénz mellett, hogy a kieső játékosok szó szerint eltűnnek a mélyben. A tévé előtt sokszor eszünkbe jut, hogy “ezt még én is tudnám, talán neveznem kellene”. A gondolatnál tovább ment Kulcsár Rozália értarcsai matematika-tanárnő, aki sokunk meglepetésére a minap feltűnt a képernyőn. Korábban már jelentkezett a Legyen ön is milliomos című, ugyancsak műveltségi játékra, de ott elutasították azzal, hogy ez a játék Romániában is műsoron van, mondta el kérdésünkre az adás sugárzásának másnapján.
A Maradj talpon! készítői az internetes jelentkezést követően 2 héten belül válaszoltak, majd a telefonos beszélgetést és egy előválogatás után került sor a minap látott műsor felvételére. Részleteket nem mondunk (én magam sem tudtam meg), mert a játékosokkal aláíratnak bizonyos titoktartási nyilatkozatokat, aztán nem szeretnénk belefutni a tilosba. Lényeg, hogy Rozália természetesen környezetében sem beszélhetett előzetesen arról, mit végzett a budapesti stúdióban, azt azonban már ország-világ láthatta, hogy a középen álló főjátékos ellenfélül választotta, ő egy passz-lehetőséget is elvéve tőle 4 kérdésre is jó választ adott. A talán legfontosabb kérdésre tehát nem tudtuk meg a választ (amit egyébként sem mondhatna el): hova esnek le a kiesők és mi van ott lent? Nagy élmény volt részt venni a játékban és bármikor újra elmenne, összegezte élményeit Kulcsár Rozália, aki talpon maradt.

(erdon.ro)

Keresés