Támogatják a fiatalok sportolási lehetőségét

Támogatják a fiatalok sportolási lehetőségét
2015. December 21.
Ahogyan Fele Attila klubelnök egy héttel korábban megígérte, az elmúlt hét végén az Unirea SK gyerekcsapatainak is évzáró összejövetelt tartottak.
/vlm/Image/Show/84/

Egy héttel a felnőtt és ifjúsági focicsapat tagjainak tartott összejövetel után péntek délután a sportcsarnokban a korosztályos foci- és a kézilabdacsapatok tagjait, valamint az edzőket és a gyerekeket elkísérő szülőket köszönthette Fele Attila.

Az Unirea SK elnöke gratulált minden gárdának az elmúlt szezonban és az egész 2015-ös évben nyújtott teljesítményükhöz, kifejtve: jelentsen büszkeséget mindannyiuk számára a klub tagjának lenni, hiszen a megyében párját ritkítja az olyan egyesület, melyben ennyi fiatal talál színvonalas sportolási lehetőséget úgy, hogy felszereléséről és utaztatásáról is gondoskodnak. Ugyanakkor köszönetet mondott a szülőknek, akik vállalják az esetleg felmerülő áldozatokat.

A gondolathoz kapcsolódott Szabó Zoltán testnevelőtanár-edző, aki ugyancsak a szülőknek fejezte ki köszönetét, amiért a gyerekeket rájuk bízzák, egyben biztatta is őket az egészséges életmód további pártolására. “Manapság a számítógép nyújtotta előnyökkel, kényelemmel kell versengenünk a sportpályákon” – fogalmazott Szabó Zoltán.

Az önkormányzat a biztonságot, a megbízhatóságot, a kiszámíthatóságot nyújtja azzal, hogy támogatja a klubot, nem utolsó sorban pedig segíti a tehetségkutatást és gondozást – mondta Nyakó József polgármester. Hozzátette: minderre továbbra is számíthatnak, annál is inkább, hiszen mindezt az adófizetők, tehát részben a szülők pénzéből is teszik.

A rövid ünnepség végén Fele Attila édességekből, gyümölcsökből álló csomagot adott át az ifjú sportolóknak. Az ajándékot a klub által készített falinaptár eladásából származó bevételből készítették, de a naptár továbbra is megvásárolható még a főtéri újságosnál vagy a sportcsarnokban.

Keresés