Tanácskoztak a BICSISZ-vezetők Szalacson

Tanácskoztak a BICSISZ-vezetők Szalacson
2014. February 12.
Az elmúlt hét végén Szalacson, a Zöld-ház környezetvédelmi központban tanácskoztak a Bihar megyei Cserkész Ifjúsági Szövetség (BICSISZ) 14 csapatát képviselő cserkészparancsnokok.
/vlm/Image/Show/84/
A találkozón részt vett cserkészvezetők

A találkozón az érmihályfalvi 14. számú Kölcsey Ferenc cserkészcsapatot Csengeri Csongor parancsnok, Gliga Judit és Széles Csilla cserkészvezetők képviselték.

Borsi Imre Lóránt BICSISZ-elnök nyitotta meg szombat reggel, majd Szabó Ödön parlamenti képviselő tartott előadást, melynek témája a szervezetépítés, szervezeti élet és tevékenység volt. A honatya elismerését fejezte ki a BICSISZ tagjainak és vezetőinek, önzetlen munkájukért, odaadásukért. Borsi Balázs újságíró a kommunikációról tartott érdekes előadást. A délutáni órákban Borsi Imre Lóránt és a házigazda szerepét is betöltő Horváth Béla alelnök vezetésével a parancsnokok megbeszélték a szövetség idei évre tervezett programjait. Eszerint az idei esztendő a megerősödés, újjászerveződés éve lesz. A bihari cserkészek idei téli táborozására három körben kerül sor, február 23. és 25., március 2. és 4., valamint március 9. és 11. között. A nyári szövetségi sátortábor július 16. és 19. között lesz, míg a cserkésznapot október 4-én Paptamásiban rendezik meg. Az esti órákban csapatépítő és közösségfejlesztő játékok szerepeltek a programban. A vasárnapi reggeli után a cserkészparancsnokok látogatást tettek az ottományi Komáromy-kastélynál, melynek birtokán a jövőben egy „építsd magad”; jellegű tábor kerülne kialakításra.

BICSISZ sajtószolgálat