Táncos évzáró(k) a Silver Wingsnél

Táncos évzáró(k) a Silver Wingsnél
2015. December 26.
Az érmihályfalvi és érkörtvélyesi táncosokat felvonultató Silver Wings Egyesület mindkét településen megtartotta karácsonyi évzáró ünnepségét.
/vlm/Image/Show/84/
A műsor végére a Mikulás is megérkezett

December 19-én Érkörtvélyesen, december 20-án Érmihályfalván tartották az immár hagyománnyá vált karácsonyi évzáró ünnepségüket a Silver Wings Egyesület tánccsoportjai.
Az egyesület hat csoportja (Show Dance, Forever Dance, X-Team,Ovi Dance, Fly Away, Silver Wings), 75 érkörtvélyesi és érmihályfalvi táncosa igyekezett minél több vidám és olykor megható pillanatot szerezni a közönségnek. A mintegy másfél órás műsorban volt hip-hop, divattánc, rock, bécsi keringő, retro és persze megérkezett az elmaradhatatlan táncoló Mikulás is, aki a műsor végén együtt ropta a fiatalokkal. A műsor után minden fiatalnak emléklappal és egy kisebb csomaggal köszönte meg az egész évi kitartó munkát Máté Zsolt csoportvezető-koreográfus és Máté Tímea koreográfus, remélve, hogy a jövő év legalább annyi boldog pillanatot hoz a táncosoknak, szülőknek és nem utolsó sorban a közönségnek, mint amennyiben 2015-ben volt részünk.

A Silver Wings Egyesület vezetői és táncosai ezúton is köszönik mindenki támogatását, segítségét és kívánnak mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet.

Keresés