Tanévnyitó a focipályán

Tanévnyitó a focipályán
2016. September 12.
A Zelk Zoltán Általános Iskola tanévnyitó ünnepségét formabontó módon nem a főépület udvarán, hanem a szomszédos focipályán tartották.
/vlm/Image/Show/84/
Varga Róbert igazgató illetve Gábor Éva aligazgatónő (az asztalnál) is köszöntötte a tanévnyitó résztvevőit

Kivételesen nem a főépület udvarán, hanem a szomszédos labdarúgó stadion gyepszőnyegén sorakoztak fel a Zelk Zoltán Általános Iskola tanévnyitóra érkezettek hétfőn reggel. Az iskolaudvaron az ünnepség idején is dolgoztak az erőgépek – amint arról beszámoltunk, folyamatban van az udvar rendezése, részleges aszfaltozása.

Az egybegyűlteket Varga Róbert történelemtanár, szeptember 1-től kinevezett igazgató (korábbi aligazgató) köszöntötte, akinél talán még senki nem mondott rövidebb székfoglalót. Mint fogalmazott: nem ígér csodákat, a mindennapi kitartó munkában hisz, ugyanakkor megköszönte elődei, Csengeri Csongor volt igazgató és Drugacs Adina korábbi aligazgatónő munkáját. Az iskolában történt fejlesztések, eredmények az utóbbi 8 évben nagyrészt nekik köszönhetőek, mondta Varga Róbert. A korábbi iskolavezetők is a mikrofon elé álltak, de csak pár szóban mondtak köszönetet az őket korábban támogatóknak

Nyakó József polgármester is megköszönte a leköszönt iskolavezetők munkáját, kitartást kívánva gratulált az újaknak, ugyanakkor köszöntötte Keresztesi Judit tanárnőt, aki egykori diákból lett pedagógusként tért vissza iskolájába.

Gábor Éva tanítónő, aki elsejétől aligazgatónő, megköszönte a bizalmat, majd 3 dologgal fordult a diákok felé: ebben a tanévben is kell tanulni, a versengésük legyen tiszta, ugyanakkor erősítsék közösségüket.

A helyi rendőrség üdvözletét Dersidan Cristian főtörzsőrmester tolmácsolta, a tanévre áldást kért Bogdán István római katolikus, Balázs Dénes református és Popa Marius ortodox lelkész, verset mondtak Nagy Miriám, Belényesi István és Karsai Kristóf kisdiákok.

Az óvodai csoportok, tanítók és osztályfőnökök felsorolása után Varga Róbert igazgató kérte: mindenütt tartsanak még e héten szülőértekezleteket.

Keresés