Társasági tánc helyett show-tánc

Társasági tánc helyett show-tánc
2013. June 13.
Második nekifutásra sem indult be a társasági tánctanfolyam. A jelentkezett gyerekekből show-tánc csoportot alakítanak a szervezők.
/vlm/Image/Show/84/
Show-tánc csoport alakul

Beszámoltunk róla, hogy a kultúrház keretében társasági tánctanfolyam indult – volna, ha lett volna megfelelő számú jelentkező. Az általános iskolás korú diákság egyáltalán nem jelentkezett a meghirdettet első időpontban, a kisiskolások közül pedig a leányok olyan többségben voltak – vagy inkább a legények voltak olyan kevesen – hogy lehetetlen lett volna párokat alakítani. A szervezők még egy esélyt adtak a jelentkezésre, ám az elmúlt kedden nem hogy többen, de az előzőnél is még kevesebben jelentek meg a megbeszélt és meghirdetett időpontban…
Máté Tímea táncoktató kérdésünkre elmondta: a jelen körülmények között a kitartó gyerekekkel egy úgynevezett show-tánc csoportot alakítanak, abból a megfontolásból, hogy ne utasítsák el őket, bár ez nem az eltervezett társasági táncoktatás lesz. Ebből a csapatból akár egy önálló előadócsoport is kialakulhat idővel, jelentkezni tagnak továbbra is lehet. A foglalkozásokat keddenként és szerdánként tartják a kultúrházban 17 és 18 óra között.

Keresés