Tartalékos vereség

Tartalékos vereség
2014. February 28.
Szerdai edzőmeccsét 0-0-ás félidő után 5-1-re veszítette el az Unirea hazai pályán a Partium FC ellenében. A nagykárolyiak ellen tervezett mai találkozó elmarad.
/vlm/Image/Show/84/
(Archiv fotó)

Hazai pályán játszotta szerdán délután újabb előkészületi meccsét a március 22-i bajnoki rajtra készülő Unirea. Szabó Zoltán edzőnek nem kis fejfájást jelentett a csapat összeállítása, hiszen volt sérült és beteg játékos, mások éppen délutánosok voltak munkahelyükön. Ezért egy “felforgatott” kezdő tizenegy lépett pályára, és a cserék sem a megszokott rend szerint zajlottak.
Mindez azonban nem indokolta, hogy a csapat “tompán és gyengén” játszott, de mindez betudható annak is, hogy szinte egymást érik az edzőmeccsek. Már az első félidőben is voltak gólhelyzetek mindkét oldalon, a mi részünkről volt több kapufa, volt, amikor a kapus az utolsó pillanatban hárított, sőt, a gólvonalról is szabadítottak fel az ellenfél játékosai.
A második félidőben – ahogyan az edző fogalmazott – teljesen szétestünk, és a lanyhuló koncentráció nyomán szinte futószalagon kaptuk a gólokat. A becsületgólunkat Lakatos szerezte tizenegyesből, amikor már 4-0-ról 4-1-re módosult az állás, ám még egyszer újra rajtunk volt a középkezdés sora.
Az Unirea összeállítása (a második félidőbeli cserékkel): Ármós (Szász) – Kerezsi (Nagy), Horváth, Lakatos, Csiri, Kiss, Fele Sz. (Tatai), Sándor, Vadkerti, Gábor, Keresztúri (Solti).
A nagykárolyi csapat ellen mára tervezett meccs elmarad a Szatmár megyeiek kérésére. A bajnokság kezdetéig heti egy edzőmeccset játszik az Unirea, a legközelebbit jövő szombaton, ám egyelőre az ellenfél, és a helyszín is kérdéses, tekintve, hogy kezdődik a pontvadászat minden szinten, és egyre nehezebb ellenfelet találni erre a célra.

Keresés