Téglajegyek vásárlásával lehet támogatni a szoborállítást

Téglajegyek vásárlásával lehet támogatni a szoborállítást
2015. July 15.
A készülő köztéri szobor megvalósítása érdekében úgynevezett téglajegyeket bocsátanak ki, melyek megvásárlási lehetőségéről szórólapon értesítik a közeljövőben a lakosokat. Ennek a szórólapnak a szövege olvasható az alábbiakban.
/vlm/Image/Show/84/
A készülő téglajegy

Ahogyan arról beszámoltunk, Érmihályfalva város és az Érmihályfalváért Egyesület köztéri szobor avatására készül októberben. Az alkotás kivitelezését lehet adományokkal támogatni az ide kattintva megtalálható bankszámlaszámokon keresztül. Ezen felül – mivel a kezdeményezők nem akarják a város költségvetését terhelni – úgynevezett téglajegyeket bocsátanak ki, melyek megvásárlásával bárki egyszerűen támogathatja az ötletet. Azért, hogy mindenki értesüljön a téglajegyekről, rövidesen az alábbi szövegű szórólapokat juttatják el a lakosokhoz.


Kedves Érmihályfalviak!

Érmihályfalva Város az Érmihályfalváért Egyesülettel karöltve idén, egy köztéri szobrot szándékszik állítani a határtalan szeretetnek örvendő, gyermekeit örökké haza váró édesanyának.

Az ötlet az őszinte szeretetet és a szülőfölhöz való ragaszkodást testesíti meg, ezért úgy gondoljuk, méltán számíthat Érmihályfalva jószándékú lakóinak a támogatására.

A szobor látványterve, amely egy rengőn ülő édesanyát ábrázol, amint egyik keze ölelésre, másik simogatásra mozdul, már elkészült. Avatására 2015. október 24-én kerül sor a „Kő marad…”; emlékév rendezvényeinek megkoronázásaként.

A szobor megszületéséhez szükséges kiadással nem szeretnénk városunk költségvetését terhelni, ezért egy akció keretében lelkes támogatókat keresünk tervünk megvalósításához.

Ha Ön is sajátjának érzi ezt a kezdeményezést, hamarosan lehetősége nyílik az ötlet felkarolására is munkatársaink által kínált 10 lejes téglajegyek megvásárlásával.

Szívesen fogadunk személyes vagy intézményi támogatást, hogy városunk legkellemesebb színfoltjaként, az édesanyánkat ábrázoló szobor elfoglalhassa helyét, egy számára méltó környezetben, itthon, Érmihályfalván.

Mindazok neve, akik 500 lejjel, vagy annál nagyobb összeggel járulnak hozzá a szobor létrejöttéhez, felkerül az alkotás melletti márványtáblára.

Támogatásukat előre is tisztelettel köszöni a kezdeményezők nevében,

Nyakó József polgármester

Keresés