Tegnap megkezdődött és ma még tart a DSN

Tegnap megkezdődött és ma még tart a DSN
2012. September 22.
Tegnap délután megkezdődött az ÉRMISZ és a MIDESZ közös rendezvénye, a Diák Start Nap. Sportesemények zajlottak, ma délután pedig ügyességi vetélkedőkre várnak diákokat, tanárokat egyaránt. Alább a mai program.
/vlm/Image/Show/84/
Ma délután még vannak DSN-programok


Szeptember 21-én, pénteken kezdetét vette az ÉRMISZ és a MIDESZ közös szervezésében a Diák Start Napok elnevezésű rendezvény.

Először foci bajnokságot tarottak, amelyre a helyi iskolák diákjai és tanárai jelentkeztek, ezen kívül pedig az ÉRMISZ is indított egy csapatot. Végül az első helyezettek a XII. osztályosok, a másodikok a IX. oztályosok, harmadikok pedig az ÉRMISZ-esek lettek.
Ezután futóverseny következett, melyet nagy érdeklődés övezett.

Kovács Krisztina, Marián Nikoletta és Sorbán Enikő volt a három leggyorsabb, így ők vihették haza az első háromnak járó díjat.

A napot a női kézilabda bajnokság zárta, amiben szintén részt vehettek tanárok is. Ezen a versenyen is a diákok győzedelmeskedtek, ugyanis az Érmihályfalvi 1. Számú Mezőgazdasági Kollégium diákjai első, a Zelk Zoltán Gimnázium csapata pedig második helyezett lett, megelőzve a tanárnők – még így is lelkes – csapatát.

Szilágyi Adrien

A rendezvény mai programja:

16:30 óra – TDK–Tanár-diák kvíz (Gödör)

18:30 óra – Ügyességi vetélkedő (Gödör)
A szombat estét – és egyben a rendezvényt is – egy fergeteges buli zárja a Faház Diszkóban.

A szervezők fenntartják a programváltoztatás jogát!


Keresés