„TELJES HÉTVÉGE” A KÉZILABDÁSOKNÁL

„TELJES HÉTVÉGE” A KÉZILABDÁSOKNÁL
2023. February 28.
kezi 1

Mondhatni, hogy telített hétvége volt a mihályfalvi kézilabdások számára. Szombaton, 2023.02.25-én a szalacsi lányokkal közösen alakított csapatunk – az „Érmellék” (7 mihályfalvi és 3 szalacsi lány) lépett pályára Mezőfényen. Három (2 x 15 perces) mérkőzést játszottak: Mezőfény + Kálmánd válogatottjával szemben alul maradtak ugyan (12 – 10), de Szilágynagyfalu (12-9), illetve Nagykároly (11-8) csapatai felett győzedelmeskedtek. A csapat, a tőle telhető eddigi legjobb teljesítményt nyújtotta, „sikerült pályára vinni mindazt amit az edzéseken begyakoroltak”, mondta Budar Bálint. ,,Nagyon ügyesen játszottak, nagy gratula mindenkinek, csak így tovább!” – tette hozzá Rácz János Barna szalacsi edző.

                Az „Érmellék” csapata, 2023.03.15-re, meghívást kapott Magyarországra – a Szolnok melletti Rákóczifalvára – a Nemzeti Ünnepünk okán ott megrendezésre kerülő tornára. Szurkoljunk nekik!

Vasárnap, 2023.02.26-án, 11 éves lányaink Karcagra utaztak az (OGYB) Országos Gyermek Bajnokság 4. fordulójára. Itt 2 mérkőzést játszottak, a nyíregyházi Szivacs KC és a balmazújvárosi Lány Kézilabda SE csapataival. Mivel ebben a bajnokságban még nem jegyeznek hivatalos eredményt, ezt nem áll módunkban közölni, de ügyes, motivált, figyelmes és fegyelmezett játékkal, mindkét mérkőzésünket „hoztuk”. Csak így tovább, Hajrá lányok!

Legközelebb, ilyen „teljes hétvége” (szombaton és vasárnap is bajnoki mérkőzések) március 11-12-én lesz. Szombaton, márc.11, az U13-as lányok Krasznán (Szilágy megye), míg vasárnap, márc.12, az U11-sek Balmazújvároson lépnek pályára. 

Csengeri Csongor Antal

Keresés