Tíz emberrel fordítottunk

Tíz emberrel fordítottunk
2018. September 17.
A félidőben még a házigazdák vezettek.
/vlm/Image/Show/84/
“Nyerni megyünk Szentandrásra” – fogadkoztak labdarúgóink, azt követően, hogy egy héttel korábban második hazai meccsüket is elvesztették. Soha rosszabb ígéret-beváltást: csapatunk 3-2-re nyert a Crişul vendégeként a megyei labdarúgó bajnokság 4. fordulójában, vasárnap délután.
A találkozót a hazaiak kezdték jobban és megérdemelten szerezték meg a vezetést, 1-0-ás előnnyel menve a szünetre.
A második félidő igencsak mozgalmasra sikeredett. Kezdődött mindjárt azzal, hogy az 50. percben Lazăr megkapta (jogosan) második sárgáját, tehát 10 emberrel maradtunk… Több kimaradt helyzet után sikerült egyenlítenünk, amikor Solymosán beadását Lakatos fejelte a hálóba – 1-1. Sőt, a vezetést is megszereztük, Foriş mintegy 25 méterről szabadrúgásból talált be – 1-2. Az emberhátrány azonban megmutatkozott, egy védelmi hiba után, a 75. percben a hazaiak még egyenlítettek – 2-2, ám sikerült még egyszer újítani, Széles a 81. percben szintén szabadrúgásból volt eredményes – 2-3, ezt a vezetést pedig már megtartottuk a lefújásig.
A pályára lépett csapat: Kis – Crişan, Foriş, Lazăr, Balajti, Lakatos, Láposi, L. Jurcă (55. p. Cr. Jurcă), Solymosán, Széles (80. p. Fele Sz.), Gego (90. p. Hossu).
A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.
A következő fordulóban újra hazai meccs következik, azt a Vaskohsziklási CSO-t fogadjuk, mely eddig összesen 1 pontot szerzett és a mezőny egyetlenje, mely 4 forduló alatt egyetlen gólt sem rúgott (de 16-ot kapott)… Ehhez nem is fűznénk hozzá többet, talán csak annyit, hogy a találkozó szombat délután 15 órakor kezdődik a Praszler stadionban.