Tizenegyesből sem ment a gólszerzés…

Tizenegyesből sem ment a gólszerzés…
2014. November 24.
Volt első osztályú labdarúgókkal megtűzdelt vendégcsapat érkezett szombaton a Praszler stadionba, ennek ellenére az Unirea nyerhetett volna, ha kihasználja helyzeteit...
/vlm/Image/Show/84/

A Harangmezői FC volt szombaton az Unirea ellenfele a negyedosztályú labdarúgó bajnokság 14. fordulójában, és ismét azt kell mondanunk, hogy a vendég volt esélyesebb. Egyrészt a tabellán elfoglalt helyezése, másrészt a játékosállománya révén, ennek ellenére a hazai játékosok megcáfolhatták volna a papírformát.
Az első gólt hamar, már a 4. percben megkaptuk, amikor a Bihar FC-t, a Bukaresti Rapidot és a Craiova-i U-t is megjárt, román bajnoki címmel is büszkélkedő Bundea a védelmünkön átcselezve magát talált a hálóba – 0-1.
Bár nekünk is voltak helyzeteink, újra csak mi kaptunk gólt egy gyors támadásból – 0-2.
A félidő végéhez közeledve aztán megszületett a szépítés – gondolhattuk, ám Dumiter találatát les címén nem adta meg a bíró… Csatárunk aztán a 44. percben csak feliratkozhatott volna a gólszerző közé, ám a tavaly még a Craiova-i U-ban védett Barabas hárította a tizenegyesét…
A második félidőben már más fokozaton játszott az Unirea, és a már említett Barabas, de a mi kapunkban Perényi is számos bravúrt bemutatott. Játékosaink előtt legalább 4 – 5 ziccer adódott, de sajnos nem tudtunk csak kapufáig jutni. Szabó Zoltán edző értékelés szerint ha az első félidőben is a másodikhoz hasonló játékot tudtunk volna mutatni, boríthattuk volna a papírformát, annál is inkább, mert az ellenfél a 70. perc környékétől már a fáradság jeleit mutatta.
Az Unirea szombati összeállítása: Perényi – Fórián, Csiri, Lakatos, Crisan, Illés, Kiss (46.p. Vadkerti), Fele, Gyula, Keresztúri (75.p. Horváth), Dumiter.
Az ifjúságiak találkozóját is a vendégek nyerték, 4-0 arányban.
Az Unirea az őszi utolsó fordulóban a Vaskohsziklási CSO otthonába látogat. Rossz hír, hogy ez a csapat is az ellenünk esélyesebbek közé tartozik, jó hír ellenben, hogy bármi lesz az eredmény, a tabellán pillanatnyilag elfoglalt helyünket nem veszélyezteti, a 11. pozicióból várhatjuk majd a tavaszi folytatást.
A 14. forduló (melyben 6 vendég és csupán 2 hazai győzelem született!) további eredményei és a tabella ide kattintva nézhető meg.