Több mint 400-an voltak a retro buliban

Több mint 400-an voltak a retro buliban
2013. October 31.
Október 26-án ismét retro disco-nak adott otthont a Gödör rendezvényház.
/vlm/Image/Show/84/
A buli szervezőinek egy része

Az Érmihályfalvi Ifjúsági Szervezet (ERMISZ) által idén 3. alkalommal megrendezett retro disco ismét nagy érdeklődést keltett a szórakozni vágyókban. Ezt mutatja az is, hogy az elmúlt szombaton este több mint 400-an perdültek táncra az örökzöld slágerek hallatán. A résztvevők körében úgy fiatalok, mint idősek egyaránt megtalálhatóak voltak, ami a szervezők véleménye szerint, ha nem is nagy mértékben, de elősegíti valamilyen szintű kapcsolat kialakítást a két generáció között.

A változatos retro-slágereket a szokáshoz híven Balogh Béla, közismertebb nevén Dodó szolgáltatta a szórakozni vágyóknak, amelyek közül mindenki talált kedvére valót. A Gödör rendezvényház díszítésére is nagy hangsúlyt fektettek a szervezők, az ősz színei domináltak és tették hangulatossá a táncparkettet. A legkitartóbbak egészen hajnalig ropták a táncot.

Az eddigi és a mostani siker ellenére a szervezők mégis úgy látják, hogy változtatásokat kellene eszközölni, és egy olyan új arculatot adni a rendezvénynek, amely megőrzi az eddig retro diszkók főbb vonásait, de mégis vonzóbbá és újjá varázsolja azt a résztvevők számára.

A következő összejövetel időpontja még nincs véglegesítve, de várhatóan izgalmasabb élményt fog nyújtani a visszatérő vendégek és az újonnan érdeklődők számára egyaránt.

ERMISZ sajtószolgálat

(Fotógaléria ide kattintva.)