Tovább osztják az étkezési utalványokat, mindazoknak akik a Covid -19 elleni második oltást a tavalyi év szeptembere, és idén február között vették be

Tovább osztják az étkezési utalványokat, mindazoknak akik a Covid -19 elleni második oltást a tavalyi év szeptembere, és idén február között vették be
2022. April 6.
Centru vaccin

Amint azt már korábban tudattuk, március 28.-án a helyi oltóközpont beszüntette tevékenységét. A Bihar megyei Közegészségügyi Hivatal (D.S.P.) határozata szerint tovább folytatódik a 100 lej értékű étkezési utalványok kiosztása azon személyeknek akik a tavalyi év szeptember elsejétől, az idei év február 28-ig a második Covid-19 elleni oltást Érmihályfalván vették be.

Április 11. és 27. között az Érmihályfalvi Polgármesteri Hivatalban, munkanapokon 11 órától, 14 óráig, az érvényes személyigazolvány vagy kiskorú esetén a keresztlevél, valamint a második oltást igazoló nyomtatvány birtokában, a jogosultság ellenőrzése után, lehet átvenni az étkezési utalványokat. Családtag is átveheti az utalványt az eredeti igazolvány bemutatása után. Kérjük, amennyiben tudomásuk van más településen élő rokonról vagy ismerősről aki itt vette be a vakcínát, értesítsék az utalvány átvételének lehetőségéről.

Az érmihályfalvi önkormányzat köszönetét fejezi ki az oltóközpontban dolgozóknak, hogy önkéntesen részt vállaltak, fő állásuk mellett, Érmihályfalva és a környező települések lakosainak, Covid-19 elleni beoltásában. Felkészültségüket bizonyítja, az elmúlt majd másfél év folyamán semmilyen említésre méltó eset sem fordult elő az oltóközpontban.

Az oltóközpont tevékenysége mindvégig zökkenőmentesen, a hatóságok által előírt módon folyt, amelyhez az önkormányzat minden segítséget megadott, logisztikailag is, végig biztosítva a fogyóeszközöket, valamint áramszünet esetére a központ udvarán, állandó készenlétben álló áramfejlesztő elhelyezésével, amelyre az elmúlt időszakban többször is szükség volt.