Tovább tart a város takarítása

Tovább tart a város takarítása
2012. September 10.
Továbbra is zajlik a város takarítása. Az állomás mellett, a sínek mentén is vágták a gazt, bekerítették a Gizella malmot.
/vlm/Image/Show/84/

Tovább folytatódik a város takarítása. Nem csak a központban, ahol naponta dolgoznak a szemét összeszedésén (ami úgy látszik, egy véget soha nem érő feladat…), a sövények, bokrok, fák nyírásán, de más pontokon is.

Vágták a gazt a napokban az állomás mellett a sínek mentén is. Karsai Attila alpolgármester elmondta, hogy átiratban kérte a vasúttársaságot területének rendbentartására, de válasz nemigen érkezett, és egyszerűbbnek tűnt nem várni arra, hogy valami történjen, hanem nekifogni…


Elkészült a kerítés a Valeánka udvarban, mely az egykori Gizella malomhoz vezető utat zárja le – remélhetőleg megakadályozva az épület további engedély nélküli bontását, illetve a szemét odahordását.


Ugyanebben az udvarban volt korábban egy fémből készült féleresz. Azt elbontották, és a Gyerek- és Ifjúsági Ház udvarára vitták, ahol újra összerakják, megteremtve a lehetőséget arra, hogy esős időben is fedél alatt lehessen szükség esetén javítani az elöljáróság járműveit, melyek abban az udvarban parkolnak.

Javítások zajlanak a focipályán is: festik a kerítés rácsozatát, meghegesztették a hátsó kaput, lemeszelik a pályát övező kerítés betonelemeit – mindezzel is készülve a vasárnapi rendezvényre, mikor egész napos programmal várják a szórakozni vágyókat, illetve azokat, aki támogatják az Unirea klubot.

Keresés