Tragikus és látványos baleset

Tragikus és látványos baleset
2015. April 20.
Akciófilmeket túlszárnyaló látványt eredményező tragikus baleset történt szombatról vasárnapra virradóra Érmihályfalva és Értarcsa között.
/vlm/Image/Show/84/
Hihetetlen módon maradt a roncs a helyszínen (fotók: Rencz Csaba)

Aki vasárnap kora reggel Érmihályfalva és Értarcsa között autózott, azt a két település közötti éles kanyarban – annak Tarcsa felőli oldalán – szokatlan látvány fogadta: egy felismerhetetlenségig összetört autóroncs a szó szoros értelmében függött egy fán. Hasonlót talán még a legakciódúsabb kalandfilmekben sem látni, ezért lehetett az embernek az az érzése, hogy valaki talán szándékosan tette oda. Sajnos, nem utóbbiról van szó: tragikus baleset történt szombatról vasárnapra virradó éjszaka, a rendőrségi közlemény szerint 0 óra 50 perckor.

Kirepült a kanyarból

Sajtóérdeklődésre Ioana Indries nyomozó elmondta, hogy egy 23 éves lengyel állampolgárságú fiatalember olyan sebességgel érkezett a kanyarba, hogy elvesztette uralmát az Audi márkájú autója felett, kisodródott az útról és nekicsapódott egy fának. A járműben egyedül tartózkodott, a helyszínen életét vesztette. A balesetet követő napon Érmihályfalván városszerte téma volt a tragédia. Az “utcai hírmondó” szerint az elhunyt több társával egy helyi cégnél végzett rövid távú munkát, melynek végeztével hétfőn indultak volna haza. Szombat este egy helyi szórakozóhelyen voltak, ahonnan távozva a többiek szálláshelyükre mentek, ám ő két társa intése ellenére még Nagyváradra indult. Az állítólag elfogyasztott alkohol és az út nem megfelelő ismerete vezethetett a tragédiához. A sebességmérő 190-200 km/h állásnál ragadt be, ami a látvány alapján nem tűnik túlzásnak. Vasárnap dél óta már csak az állva maradt fa törzsének roncsolódásai tanúskodnak a történtekről.
(erdon.ro / Rencz Csaba)

Keresés