Tündérszó – Meseíró pályázat

Tündérszó – Meseíró pályázat
2014. January 26.
A székesfehérvári Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Egyesület magyar nyelvű meseíró pályázatot hirdet a világ bármely országában élő 8–15 éves gyermekeknek, Tündérszó címmel. A szervezők felhívása.
/vlm/Image/Show/84/
A pályáztató egyesület logója

A székesfehérvári Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Egyesület ötödször hirdeti meg nemzetközi meseíró pályázatát.

A pályázatra a világ bármely országában élő 8–15 éves gyermekek magyar nyelven írott meséit várjuk e-mailben, csatolt Microsoft Word dokumentumban, vagy postai úton 4 példányban, 2014. március 3-ig.

A pályázatra az 1999. január 1-je és 2005. december 31-e között született gyermekek meséit fogadjuk.

A mese mellé, kérjük, feltétlenül csatolják:

– a meseíró nevét,

– születési idejét (év, hónap, nap),

– postacímét (ország, település, utca, házszám, irányítószám),

– szülei egyikének lehetőleg e-mail címét, vagy telefonszámát!

A pályaművek terjedelme legföljebb 6000 karakter (3 nyomtatott oldal) lehet. Témájukkal, irodalmi formájukkal kapcsolatban nincs semmiféle megkötés. Egy pályázó csak egy mesét küldhet be a zsűrinek.

A pályázat szellemi mecénása Lezsák Sándor költő, a Magyar Országgyűlés alelnöke. A bírálóbizottság neves írókból áll. A díjnyerteseket oklevéllel és egyedi művészeti alkotással jutalmazzuk. A döntést követő ünnepélyes eredményhirdetés 2014. június elején lesz Székesfehérváron.

A díjazottakat 2014. május 15-ig telefonon vagy e-mailben értesítjük, illetve névsorukat a www.ggmuvhaz.hu honlapon közzétesszük. A legjobb írásokat az Egyesület egy későbbi időpontban megjelenteti.

Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Egyesület

H-8000 Székesfehérvár, Sóstó lakótelep 1. Magyarország

+36 22/501-161; tunderszopalyazat@gmail.com

Keresés