Új, érmihályfalvi elnököt választott a VIDIFISZ

Új, érmihályfalvi elnököt választott a VIDIFISZ
2014. November 12.
A Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) múlt heti küldöttgyűlésén új elnök és elnökség került a szervezet élére: a részvevők Boda Gergelyt választották meg a leköszönő elnök, Bántó Norbert helyére. Az elnökségnek is van érmihályfalvi tagja.
/vlm/Image/Show/84/
Az ifjúsági szervezet új vezetősége, középen Boda Gergely, a bal szélen Nagy Károly

Tisztújítóküldöttgyűlést szervezett a Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) november 6-án, csütörtökön. Az elnökség felhívására a tisztújításon 24 tag-, partner- és társult szervezet képviselője jelent meg, akik a gyűlés első részében meghallgatták Bántó Norbert leköszönő elnök, illetve a többi jelenlévő elnökségi tag tevékenységi beszámolóját is.

Bántó Norbert arról biztosította a megjelenteket, hogy a továbbiakban is támogatni és segíteni fogja a fiatalokat, de nem szeretne még egy mandátumot vállalni. A vezetőség többi tagjának beszámolója után az új elnökség megválasztása volt napirenden.

Az új vezetőség a következőképp állt össze: a VIDIFISZ új elnökének Boda Gergelyt titkos szavazással, nagy többséggel választották meg, őt segíti munkájában az elnökség: Vigh Enikő, Horváth Beatrix, Barczag Beatrix, Knal Orsolya, Kozák Róbert, Kun Zsolt, Nagy Károly, Sebestyén Lajos és Albert Zoltán.

Az új csapat hamarosan megtartja első gyűlését, amelyen megbeszélik, hogy pontosan ki milyen feladatot vállal a VIDIFISZ működésében. Szeretnék terveiket mihamarabb kidolgozni és elkészíteni a 2015-ös évre vonatkozó programtervüket, melyben ismét nagy hangsúlyt kap a Szabadság Fesztivál, Bihar megye legnagyobb ifjúsági rendezvénye.

VIDIFISZ sajtószolgálat

Keresés