Új játszótér a bölcsődének

Új játszótér a bölcsődének
2014. May 7.
Felújított játszóteret vehetett birtokba a napokban a bölcsőde "lakossága", melynek létszáma folyamatosan növekszik.
/vlm/Image/Show/84/
NULL

A bölcsődében tavaly nyáron végeztek teljes belső felújítást, amikor a bútorzatot is kicserélték. Idén az épület külsejét teszik rendbe, a jelenlegi kaput újra cserélik, és központi fűtést is beszerelnek. Ezek a munkák részei a városvezetés azon tervének, miszerint lehetőségeik függvényében folyamatosan teszik rendbe a hozzájuk tartozó intézmények épületeit, ahogyan történik az a tanintézmények épületeivel is, mondta Karsai Attila alpolgármester.
A napokban megújult a bölcsi játszótere, melyet korábban egy homokozó, és néhány gumiabroncs alkotott, most ezek mellé került hinta, csúszda, árnyékot adó tetővel ellátott több pihenőpad, focikapu, színes játék házikó, a kerítést nádfüggönnyel vonták be, védve a gyerekeket a huzattól.

Az önkormányzaté mellet ezt az Ara cégcsoport támogatásával sikerült megvalósítani, illetve 4 szülőével, akik kétkezi munkával segítettek a munkában, tudtuk meg Torda Csillától, a bölcsőde vezetőjétől, aki kérdésünkre hozzátette: az 50 fős kapacitású bölcsődébe pillanatnyilag 40 gyerek van beíratva, de a létszám folyamatosan változik, gyarapszik.

(BN)

Keresés