Új szakaszába lépett az érmhályfalvi elkerülő út megvalósítása

Új szakaszába lépett az érmhályfalvi elkerülő út megvalósítása
2021. March 11.
A Nagy Beruházások Operatív Program (POIM) keretében Érmihályfalva 80 millió lej finanszírozást kap a várost elterelő körgyűrű tervezésére és kivitelezésére
Kerulout_wm1_wm

A tengernyi gond és kellemetlenség mellett, amit a járvány zúdított ránk, kell legyenek és vannak is reménykeltő, egy élhetőbb jövőbe mutató terveink, amelyek megvalósítására tett konkrét lépéseinket örömmel osztjuk meg a tisztelt lakossággal.

Pontos képünk van teendőinkről, a munkahelyteremtéstől az úthálózat-, oktatási infrastruktúra megépítéséig.

Minden tervünk, ami testet ölt, pénzbe kerül. Ezért is örülünk minden alkalomnak, amikor finanszírozást kapunk egy –egy tervünk megvalósításáshoz. A legfrissebb támogatás a város elterelő körgyűrűjének tervezésére és kivitelezésére biztosít közel 80 millió lejt, még ebben a költségvetési ciklusban.

Az önköltség nélküli beruházást, a Szállítási és Közlekedési Miniszter 192/08.03.2001 rendelete alapján, a Nagy Beruházások Operatív Program (POIM) keretében 2023 végéig be kell fejeznünk és át kell adnunk a forgalomnak.

Egy ilyen volumenű fejlesztés közelebb hozza hozzánk a munkaadó befektetőket, de ennek a kivitelezése is munkahelyeket, kereseti lehetőséget nyújt a helyi férfi munkaerő számára is.

Keresés