Újabb győzelem: Cécke – Unirea 0 – 3 (0 – 2)

Újabb győzelem: Cécke – Unirea 0 – 3 (0 – 2)
2013. April 24.
A IV.-Ligás labdarúgó bajnokság 20. fordulójában szerda délután Céckei Locadin - Érmihályfalvai Unirea 0 - 3 (0 - 2). Szombaton újabb hazai mérkőzés következik.
/vlm/Image/Show/84/
A fehér mezesek újabb 3 pontot szereztek

Az elmúlt szombati, hazai győzelem után idegenben is sikerült három pontot szereznie az Unireának: szerda délután Céckén “gyűrték” le a vendéglátókat 2-0-ás fálidő után 3-0-ra.
A két csapat őszi összecsapása 4-4-re végződött, azt követően, hogy az Unirea 4-0-ra vezetett, és a végén még mi örültünk az egy pontnak… Ehhez képest nagy lépés a szerdai győzelem, amikor Szabó Zoltán edző a következő csapatot szerepeltette:
Szász – Ruszkai, Trifa, Lakatos, Horváth, Szalai (Solti), Varadi, Illés (Sándor Kr.), Chereji (Kerezsi), Pap (Katona), Benciu.
Góljainkat Benciu szerezte.
Szabó Zoltán pár perccel a lefújás után arról számolt be, hogy tanítványai jól kezdtek, és akár csak szombaton, most is az elején, a 4. percben vezetéshez jutottak. Az ellenfél intenzív támadásokba kezdett, kapu elé ívelt beadásokkal próbálkoztak, sikertelenül. Az Unirea kijött a szorításból, sőt, egy újabb gól már meg is nyugtatta a játékosokat, akik előtt további helyzetek is adódtak.
A második félidő első felében csapatunk görcsösen küzdött, ennek ellenére összejött a harmadik gól is, ami már végképp nyugtatólag hatott, és az előnyt sikerült is megtartani az utolsó sípszóig.
Mivel a céckei csapat 2 ponttal állt az Unirea előtt, most már ők a tabella sereghajtói, egy ponttal lemaradva.
Az ifjúsági csapatok mérkőzését 3-0-ás vezetés után 3-2-re a céckeiek nyerték.
Az Unirea szombaton újra a Praszler stadionban gyarapíthatja pontjai számát, ellenfele a Váradszentmártoni CSC lesz (ősszel a mostani vendégek nyertek 2-1-re).

Az ifik 15, a felnőttek 17 órakor kezdenek.

Keresés