Újabb városgazdálkodási eredmények

Újabb városgazdálkodási eredmények
2020. May 4.
Játszósarok a tömbház udvarban
/vlm/Image/Show/84/

A járvány ügyi helyzetre való tekintettel, óvatosan és a hatóságok által előírt szabályokat betartva, aktívan tevékenykednek a Polgármesteri Hivatal városgazdálkodási részlegénél dolgozó munkatársak.

A mindennapi teendőkön kívül jut idő fejleszteni is, amennyire ezt az Önkormányzat költségvetése megengedi.

Újabb színfolt jelent meg a település központjában, pontosabban a tömbházak udvarában. Régi vágya teljesült a tömbházlakók kisgyermekes családtagjainak, ugyanis az elmúlt hétvégén befejeződött az udvarban kialakított játszósarok kiépítése. Többnyire újrahasznosított elemekből jött létre a sokak által igényelt és hiányolt játszótér-homokozó. Ez, a Nyíló akác napokon megrendezésre kerülő kisállat kiállítást szolgáló „ sopron”; és az újonnan kialakított edzőterem (volt kazánház) épületei között helyezkedik el, kihasználva ez által azt a teret, aminek eddig tulajdonképpen nem volt rendeltetése.

A cél az volt az udvar rendezésekor, hogy a kijárási tilalom részleges felszámolásával teret adjunk a kisgyerekes szülőknek, csemetéik játszási lehetőségeinek biztosítására, minél közelebb otthonaikhoz, tudtuk meg Karsai Attila alpolgármestertől.

Várható, hogy a korlátozások felszámolásával előszeretettel veszik majd igénybe településünk játszótereit, legyen az a központi parkban, a Morgó-Tábla, a Százhold, illetve a Bank utca iskolaudvarban lévőt.

Ezzel az új lehetőséggel igyekeztünk közelebb hozni az infrastruktúrát, az ezt igénylőkhöz.

A többi játszóteret is rendbe tesszük, számítva az ott lakók törődésére az eszközök épségének megőrzésében. Az Önkormányzat továbbra is partnere szeretne lenni mindenkinek, problémái megoldásában, tudtuk meg.

Keresés