Újra a IV.-Ligában az Unirea

Újra a IV.-Ligában az Unirea
2014. August 13.
A megyei labdarúgó szövetség illetékeseinek döntése értelmében az Unirea a IV.-Ligában kezdheti meg a bajnokságot, és már a jövő hét végén Bondoraszót (Budureasa) fogadják a focisták.
/vlm/Image/Show/84/

Az ellenfél távolmaradásának okán elmaradt az Unirea labdarúgó csapatának kedden estére tervezett edzőmeccse. Nem maradtunk azonban hír, ráadásul kedvező hír nélkül: Fele Attila klubelnök elmondta, hogy a megyei szövetség illetékesei rábólintottak arra, hogy az ötödik liga első csoportjának bajnoka, az Almaszeg-Papfalvi Minerulnak a visszalépése miatt a második helyezett, vagyis az Unirea indulhat a IV.-Ligában.
Arról, hogy ez megtörténhet, már hetek óta volt szó, de korábban a hasonló, számunkra kedvező végkifejletet sejtető kérdésekben rendszeresen mégis kedvezőtlen döntések születtek. Most nem így történt, és az új helyzet új edzéstervet is megkövetel: ma, szerdán 18 órától Margittán vendégszerepel az Unirea, szombaton hazai pályán fogadják 17 órától Berettyószéplak gárdáját, és azzal be is fejeződik az edzőmeccsek sora, hiszen a jövő hét végén, augusztus 23-án és 24-én már meg is kezdődik a bajnokság.

Az első fordulóban az Unirea a Bondoraszói Poianát fogadja, a forduló teljes műsora ide kattintva látható.

Keresés