Újra Nyakó József a helyi RMDSZ elnöke

Újra Nyakó József a helyi RMDSZ elnöke
2013. April 4.
Csütörtök délután tartotta meg a helyi RMDSZ-szervezet tisztújító közgyűlését, melyen Nyakó Józsefet újraválasztották elnöknek, a választmány 25-ről 31 tagúra bővült.
/vlm/Image/Show/84/
Borsi Imre Lóránt mellett Nyakó József újraválasztott elnök, és Sütő Judit jegyzőkönyvvezető

A csütörtök délután a kultúrházban tartott RMDSZ tisztújító közgyűlésen Borsi Imre Lóránt képviselte a szervezet megyei vezetését, és ő vezette le a procedúrát.
Megválasztották a gyűlésvezető elnökséget, a jegyzőkönyv vezetőjét és a szavazatszámláló bizottságot, majd rá is tértek a tisztújításra.
Az elnöki tisztségre három jelölés hangzott el, de csak az eddigi elnök, Nyakó József vállalta el azt, akit újraválasztottak a funkcióba.
A választmány létszámát az eddigi 25-ről 31-re bővítették. Ennek tagjai “hivatalból” a szervezet tanácsosai – 13-an (beleértve Karsai Attila alpolgármestert is)-, Nyakó József polgármester/elnök, illetve dr.Turucz Mária megyei tanácsos, így 16 tagot kellett választani.
A 16 helyre 27 javaslat hangzott el, egy fő nem vállalta a jelölést.
A szavazáskor 77 szavazólapot adtak le, egy volt érvénytelen.
A választmány megválasztott tagjai: Csűri József, Benkovits Béla, Gacsárdi Lajos, Karsai Zoltán, Kiss Csaba, Balázs Attila, Homonnai Attila, Baczai Róbert, Oláh Sándor, Gábor Károly, Pfeifer Zoltán, Orosz István, Balogh Béla, Szakács János, Zeffer Tímea, Marian Sándor.
Az etikai és fegyelmi bizottság tagjai: Szilágyi István, Ruszkai Zsolt, Kelemen Tibor.
Az ellenőrző bizottság tagjai: Pap László, Szász Attila, Kiss László.

Keresés