Újra pályán az öregfiúk

Újra pályán az öregfiúk
2018. June 26.
Sohasem az eredmény a fontos, hanem a találkozás, a mozgás, az élmények megbeszélése, és nem utolsó sorban a "harmadik félidő", vallják az öregfiúk.
/vlm/Image/Show/84/

A májusban tartott XXVI. Nyíló Akác Napokon “mutatkozott be” a helyi Unirea SK újjászerveződött öregfiú focicsapata, amikor a hajdúszoboszlóiakat fogadták. Az elmúlt pénteken újra a Praszler stadionban kialakított kispályán léptek fűszőnyegre, amikor a székelyhídiakat fogadták. A vendégek kerete: Oláh Márton, Tatai Csaba, Tatai Gábor, Molnár Tibor, Ványa László, Kaszonyi György, Miclaus Marius, Madar Marcel, Csorba Géza és Boda Mihály, a házigazdák csapata: Csűri Sándor, Charagilov Sándor, Hengye Csongor, Ruszkai Zsolt, Kéri Sándor, Fele Attila, Lázár Miklós, Pap László, Szász Attila, ifj. Bánházi Miklós, Hegedüs Attila, Gyula Lehel, ifj. Fele Sándor.

A csapatban 40+-os tagok vannak főként, valamennyien a klub sportolói voltak, tudtuk meg Pap Lászlótól, akinek a kezében összefutnak a szervezői szálak, hiszen a továbbiakban nem csak edzéseiket teszik rendszeressé, de fogadnak ellenfeleket és ők maguk is elfogadnak meghívásokat. “Csak a klubhoz kötődő öregfiúkból áll a csapat, együtt akarjuk képviselni a várost”, mondta Pap László, leszögezve: soha nem az eredmény a fontos, hanem a találkozás, a mozgás, a közösé élmények és a focivilág aktuális eseményeinek megvitatása, nem utolsó sorban a “harmadik félidő” jó hangulatú eltöltése. Ennek fényében arról sincs információnk, hogy mennyi lett a két érmelléki öregfiúk gárda találkozójának eredménye, de arról igen, hogy minden további kívánalomnak megfelelt a rangadó. Az Unirea öregfiúk legközelebb e hét végén Váradon vendégeskednek. Aki szeretne kapcsolatba lépni velük, az megteheti Facebook-oldalukon (hiszen e nélkül már a focipálya füve se nő), vagy a 0740-690114-es telefonszámon.

(Bihari Napló)