Unirea: az őszi szezon végéig kaptak határidőt

Unirea: az őszi szezon végéig kaptak határidőt
2012. October 10.
Az Unirea Sport Club minapi vezetőségi ülésén az őszi szezon végéig adtak határidőt a felnőtt labdarúgó csapatnak, hogy javítson eddigi katasztrofális mérlegén.
/vlm/Image/Show/84/
A kitűzött cél: felfelé a lejtőn

Az Unirea Sport Club minapi vezetőségi ülésén szó esett a női kézilabda csapat megalakulásáról, továbbá a labdarúgó utánpótlás- és felnőtt csapatok helyzetéről.
Az Unirea felnőtt labdarúgó csapata a IV.-Liga őszi szezonjában az eddigi nyolc forduló alatt egyszer sem hagyta el győztesen a pályát, sőt döntetlenre is csak egyszer futotta a focisták erejéből – igaz, 4-0-ás vezetésük után sikerült egy pontot “megmenteniük”.
A tartósan a tabella legalján kullogó gárda a helyi focisport talán legmélyebb hullámvölgyében van ezekben a hetekben, és a vezetőtanács úgy értékelte, valamit tenni kell, hogy elkerüljék a “pofozógép-státuszt”.
A gyűlésen az eredmények kiértékelésével nem volt sok bajlódnivaló, úgy vélték, alapvető gond, hogy az átszervezés után a fiatalok mellett megmaradt tapasztaltabb játékosok a tervezettel ellentétben nem töltötték be azt a vezető és húzó szerepet, amit nekik szántak, sőt, ez az öt játékos különböző okok miatt még nem is volt a nyolc forduló alatt egyetlen alkalommal sem egyszerre a pályán…
A vezetőség az őszi szezon felénél annak végét szabta meg határidőként arra, hogy a csapat elkerüljön a kiesőzónából, és megteremtse annak pontokban mérhető lehetőségét, hogy legalább a középmezőnyben megkapaszkodhassanak. Ha ez nem történik meg, akkor annak személyi konzekvenciái lesznek.
A javításra már szombaton 15 órától sor kerülhet, amikor hazai pályán szerezhetik meg az első győzelmet a Vaskohsziklási CSO – szintén nem túl acélos csapata – ellen.

Keresés