Unirea helyzetek, vendégsiker az edzőmeccsen

Unirea helyzetek, vendégsiker az edzőmeccsen
2022. February 21.
Unirea_Vetis

Szombaton délben újabb felkészülési mérkőzést játszott az Érmihályfalvi Unirea labdarúgócsapata.

Az ellenfél a Szatmár megyei negyedik ligában szereplő Vetési Viitorul gárdája volt, a Százhold nevű edzőpályán. A vendégek tíz fordulót követően a második helyén állnak a szomszédos megye első osztályának B csoportjában, alig két ponttal lemaradva az éllovas Nagykárolyi Victoriától. Városunk csapata a negyedik helyről várja a tavaszi folytatást a bihari bajnokság Északi Csoportjában, egyetlen ponttal lemaradva a dobogó legalsó fokán álló Bihardiószegi SK-tól.

A téli alapozás közepén járó csapatok jó iramú, küzdelmes mérkőzést játszottak egymással, amelynek végén egyetlen gól döntött a szatmáriak javára. A találkozón két nagykárolyi labdarúgó, Dascăl és Lazea is pályára lépett csapatunkban, mindketten próbajátékon vannak városunk csapatánál.

Az Unirea FC a következő összeállításban lépett pályára: Kis M – Jude, Sabău M, Pop, Crișan Roland – Solymosán, Ianc, Crișan Claudiu, Mureșan Attila – Lakatos, Dascăl. Játszott még: Perényi – Boka, Lazea, Muresan Roland, Balázs, Erdei, Marján Cs., Suta.

”Nagyon hasznos felkészülési meccset játszottunk, egy fiatal, jó képességű csapattal. Az eredmény nem tükrözi a játék képét, hiszen rengeteg helyzetet kidolgoztunk, ám pontatlanok voltunk a kapu előtt. Mint ahogyan a fociban lenni szokott, a kihagyott helyzeteink megbosszulták magukat, s vereséggel zártuk a találkozót” – értékelte a mérkőzést ifj. Fele Sándor, az Unirea FC edzője. A piros-feketék következő felkészülési mérkőzésüket is hazai pályán játszák, február 26-án, szombaton 14.00 órától, az ellenfél a szomszédos Székelyhíd Sasok gárdája lesz.

A mihályfalviak (fehérben) és a vetésiek a találkozó előtt

Keresés