Unirea: Továbbra is a IV.-Ligában!

Unirea: Továbbra is a IV.-Ligában!
2013. July 25.
Az Unirea labdarúgói a IV.-Ligában folytathatják, a margittai csapat helyén, edzőjük továbbra is Szabó Zoltán lesz - tudtuk meg Fele Attila klubelnöktől.
/vlm/Image/Show/84/
Egyelőre csak helyi játékosok edzettek a Praszler stadionban

A focidrukkerek az utóbbi hetekben fontos kérdésekre vártak válaszokat, és úgy tűnik megszülettek a válaszok.
Talán a legfontosabb: a gárda a IV.-Ligában folytathatja, az onnan visszalépő margittaiak helyén – tudtuk meg Fele Attilától, aki a klub elnöke maradt. Az alelnöki funkcióban sem történt változás, azt továbbra is Ruszkai Zsolt tölti be.
A felnőtt csapat edzője marad Szabó Zoltán.
Az edzéseket a napokban megkezdték. Egyelőre 14 helyi (vagy helyi kötődésű) játékos edz, hamarosan még ugyanennyi érkezik próbajátékra Margittáról és a nagyváradi sportiskolától – az összesen mintegy 30 játékosból alakul ki majd a végleges keret.
Az első edzőmeccset jövő szerdán játsszák hazai pályán, az ellenfél kiléte még bizonytalan. Az utána következő szombaton délelőtt ugyancsak a Praszler stadionban Bors csapatát fogadják.
A IV.-Ligás “megmaradás” pozitívuma, hogy marad az ifjúsági csapat is (edző Csűri Sándor), de két korosztályos csapatban is tovább zajlik a tehetségek nevelése.
“Mindent megtettük a kedvező végkifejletért, ezek után egy dolog nem történhet meg: hogy a csapat a pályán újra szégyenteljes eredményt érjen el”, mondta Fele Attila.

Keresés