Unirea: Vereség hazai pályán

Unirea: Vereség hazai pályán
2012. August 26.
A megyei labdarúgó bajnokság második fordulójában második 1-0-ás vereségét szenvedte el az Unirea szombat délután – ezúttal hazai pályán. Következik két idegenbeli meccs.
/vlm/Image/Show/84/
Nem sikerült a győzelem az Unireának

A IV.-Liga második fordulójában az Unirea a Praszler stadionban fogadta a Hegyközpályi Kinder csapatát. Egy héttel korábban a hazaiak, az első fordulóban, idegenben, Bondoraszón szenvedtek minimális vereséget, és most adódott az alkalom a javításra, ráadásul a hazai közönség előtt először mutatkoztak be tétmeccsen. Az sem elhanyagolható, hogy nem is olyan régen még mindkét gárda nagyobb terveket szőve vívta rangadóit, ám azóta Hegyközpályiban is fordult a kocka.

Csűri Sándor edző a következő kezdőcsapatot küldte pályára: Szász – Dávid, Klein, Ruszkai, Nagy, Lakatos, Sándor, Létai, Illés, Fele Sz., Pap.

Csereként állt be Katona, Kerezsi és Horváth.

A lelátón helyet foglalt, illetve a „hűvös oldalon”; elhelyezkedett mintegy 150 néző láthatta, hogy inkább mezőnyjáték bontakozott ki a találkozón, sok helyzet egyik oldalon sem adódott. Ennek ellenére a kevés között is voltak nagy lehetőségek, még 0-0-nál az Unirea előtt is, ám a 80.percben mégis a vendégek találtak a hálóba, amit már nem sikerült nem, hogy megfordítani, de kiegyenlíteni sem.

Csűri Sándor a lefújás után úgy vélekedett, hogy a pontrúgásokkal (szabadrúgások, szögletek) kellett volna jobban gazdálkodjon csapata, végül a három pontot a tapasztaltabb, rutinosabb gárda szerezte meg.

Az Unirea a következő két fordulóban idegenben játszik: egy hét múlva Borson, majd egy újabb hét elteltével a Liberty vendégeként lépnek pályára.

Keresés