“Ünnepeltük termőföldjeink szorgos gazdáinak köszönhető bőkezűségét”

“Ünnepeltük termőföldjeink szorgos gazdáinak köszönhető bőkezűségét”
2018. October 1.
Tárt kapukkal, gazdagon díszített környezetben várta vendégeit az idei Dióverő Nagyvásár. Nyakó József polgármester köszönetnyilvánítása.
/vlm/Image/Show/84/

A tudósításoknak köszönhetően a rendezvényeinkről távol maradók is tájékozódhattak arról a hangulatról és miliőről, amelyben a három nap alatt több ezren ünnepeltük termőföldjeink szorgos gazdáinak köszönhető bőkezűségét.

Munkatársaimmal, a Polgármesteri Hivatal apparátusával, az RMDSZ választmányával, a Szépkor lelkes nyugdíjasaival és a sok segítőkész barátunkkal összefogva sikerült egy igen színvonalas ünnepséggel megörvendeztetnünk városunk és az Érmellék itt megjelent lakóit. Köszönet minden szervezőnek a lelkes munkáért, a példás helytállásáért. Köszönöm a gazdáknak, akik válaszoltak felhívásunkra és feltöltötték vásárunk sátrát minden földi jóval, melyeket gyermekotthonainknak ajándékozunk. A Dióverő Nagyvásár útjára indult, kialakított arculattal, színvonallal és tartalommal. A folytatáshoz pénz, kreativitás, lelkes összefogás és sok szorgos kéz szükséges. Idén mindez megvolt. Remélem, így lesz a továbbiakban is.

Nyakó József polgármester

Keresés