Városi konzultáció

Városi konzultáció
2024. February 6.
kerdoives-kutatas

Kedves Érmihályfalviak!

Az elkövetkező időszakban további, számos fejlesztési lehetőség elé nézünk, amihez alapos, pontos és hiteles információkra van szükségünk Önöktől, annak érdekében, hogy megfelelő irányba haladjon városunk korszerűsítése. Ennek tudatában az Érmihályfalvi Polgármesteri Hivatal elindít egy, a városunkat meghatározó konzultációt, amelynek célja a város fejlődését irányító stratégiai dokumentum kiegészítése. Szeretnénk, ha minél többen részt vennének ebben a folyamatban, hiszen a véleményük elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy Érmihályfalva szebb és élhetőbb hely legyen mindenki számára.

A konzultációs íveket papíralapon is kitölthetik,  a hivatal munkatársainál akik személyesen fogják felkeresni Önöket, valamint online, az alábbi linket használva: https://forms.gle/Hi6YrRptg4EwpcXx9 .

A konzultáció során olyan demográfiai kérdések merülnek fel, mint az életkor, foglalkoztatás, végzettség és lakóhely típusok. Ezeknek az információknak a segítségével egy pontosabb képet alkothatunk a város lakosságáról és annak összetételéről.

A konzultációs íven kiemelt helyet kapnak a városban tervezett és megvalósított infrastrukturális beruházásokról és más fejlesztésekről szóló kérdések is. Válasszák ki, mely területeken látnának szívesen változásokat, és adjanak ötleteket a város jövőjét formáló tervekhez.

Fontosnak tartjuk a környezetvédelemmel kapcsolatos kérdéseket is. Mit gondolnak a légszennyezésről, zöldterületekről, hulladékgazdálkodásról és az illegális szemétlerakásokról? Ezekre a kérdésekre adott válaszaik segíthetnek abban, hogy környezetünk még élhetőbb legyen.

A gazdasági fejlesztések terén is kíváncsiak vagyunk az önök elképzeléseiről. Mely, az önkormányzat hatáskörébe tartozó területeken látnának szívesen növekedést és fejlődést a következő 5 évben.  Válaszaik által kíváncsiak vagyunk mely a leginkább támogatandó kulturális és sportesemény.

Végezetül pedig, ha szeretnének aktuális, közérdekű híreket kapni, kiválaszthatják, milyen kommunikációs csatornákon keresztül kaphatják meg ezeket az információkat.

A részvételhez alá kell írni a konzultációs űrlapot, ami által hozzájárulnak a személyes adataik és válaszaik feldolgozásához. Az adatok szigorúan csak a célnak megfelelően lesznek felhasználva, a válaszadók személyes és egyéni válaszaik nem lesznek közzétéve egyetlen médiaplatformon sem, csupán az összesített eredmények lesznek publikálva.

Köszönjük, hogy válaszaikkal közösen alakíthatjuk Érmihályfalva jövőjét, és hogy támogatják a városunk fejlődését!

Karsai József Attila Érmihályfalva város megbízott polgármestere