Véget ért az edzőmeccsek sora

Véget ért az edzőmeccsek sora
2015. February 22.
Hetedik, egyben utolsó felkészülési mérkőzését játszotta szombaton délután az Unirea: Nyíradonyban 0-0-ás félidő után 2-0-ra nyert a csapat.
/vlm/Image/Show/84/

Egy fél bajnokságra való edzőmeccset játszott az elmúlt hetekben az Unirea, készülőben a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi szezonjára. A sorozat utolsó találkozójára Nyíradonyban került sor szombat délután, ahol a helyi, a Hajdú Bihar megyei bajnokságban – tehát a mieinkkel azonos szinten – szereplő gárda volt az ellenfél.
Az első félidő “álmos” játékot hozott, melyben kevés izgalomra okot adó helyzet alakult ki a kapuk előtt.
A szünetben, majd a második félidő közben Szabó Zoltán edző többször is cserélt, így próbálva élénkíteni a játékon, és az eredményt tekintetbe véve sikerrel is járt: a 75. percben Crisan Roland beadását névrokona, Crisan Claudiu fejelte a hálóba – 0-1, majd a 80. percben Illés a tizenhatos előteréből jól eltalált “bombát” küldött a hazaiak kapujába – 0-2.

Unirea: Perényi (55.p. Ármós) – Csiri, Létai, Lakatos, Horváth, Crisan R., Crisan C., Fele (46.p. Vadkerti), Gyula (46.p. Fórián), Illés, Keresztúri (65. Kiss).
Összesítve: a felkészülési időszakban 7 edzőmeccset játszott az Unirea, ezek közül 6 alkalommal győztesen hagyta el a pályát, azonban hogy mindez mennyit ér, az majd a bajnoki pontgyűjtés során derül ki.
Legközelebb szombaton lép pályára csapatunk, amikor Román Kupa meccsen Bihardiószeg gárdáját fogadják a Praszler stadionban 15 órától. A diószegiek pályája fel van függesztve, így lemondtak pályaválasztói jogukról, ellenben az ötödosztályból szeretnének a negyedikbe jutni, ezért jelentősen erősítettek (például a Mihályfalván is ismerős Popa Emillel), így érdekes összecsapásra lehet számítani, ami gyakorlatilag egy újabb erőpróba lesz mindkét félnek.

Keresés