Véget ért az első DSN

Véget ért az első DSN
2012. September 23.
Amilyen jó hangulatban kezdődött pénteken, ugyanúgy folytatódott szombaton a Diák Start Napok rendezvénysorozat, mely az este retro partival ért véget.
/vlm/Image/Show/84/
Nem csak a diákok vettek részt a DSN eseményein: a tanárnők kézilabda csapata

Az ÉRMISZ és a MIDESZ közös szervezésében a Diák Start Napok elnevezésű rendezvény amilyen jól végződött pénteken, olyan jól kezdődött a következő napon, szombaton.

A program tanár-diák kvízzel indult a Gödörben, ahol a versenyzőknek régi idők és napjaink slágereit, híres embereit kellett felismerniük, illetve néhány általános műveltségi kérdésre kellett válaszolniuk. A hosszas, mégis vidám versenyzés után az Észlények csapata vézett az első helyen, megelőzve a Witches és Bad Boys csapatokat, akik végig kitartóan kűzdöttek.

Ezután ügyességi verseny következett, ahol a csapatoknak különböző humoros feladatokat kellett végrehajtaniuk. A jó kedv végig jelen volt, mind a versenyzők, mind a nézők nagyon jól szórakoztak, sőt, a szervezők egy kisebb csapata is beszállt a versenybe, bizonyítva rátermettségüket. Végül a Rosszfiúk csapata nyert, de a többiek sem búsultak, ugyanis mindenki kapott ajándékot.


A fesztivál a Faház Disco-ban folytatódott, ahol – mint ígérték – egy fergeteges Retro Party során méltó véget ért az első Diák Star Napok.

Szilágyi Adrien

(fotók: ÉRMISZ)

Keresés