Vereség Belényesben

Vereség Belényesben
2015. May 25.
A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 27. fordulójában az Unirea a Belényesi Bihorul pályáján szenvedett 5-0-ás vereséget.
/vlm/Image/Show/84/
Ősszel döntetlent játszottak a csapatok
A tabellán elfoglalt helyeket és az őszi 1-1-es végeredményt figyelembe véve a belényesi csapat volt az esélyesebb a szombaton lejátszott meccs előtt. Ifj.Fele Sándor edző dolgát nehezítette, hogy a csapata tagjai közül többen munkahelyi elfoglaltság miatt nem csak a hét közbeni edzéseken nem tudnak rendszeresen részt venni, de a bajnoki meccseken sem – mindez olyan probléma, melyet a jövőben orvosolni kellene valamilyen módon…
A kedvezőtlen előjelek ellenére egy jó eredmény kiharcolásának reményében utazott az Unirea a Belényesi-medencébe. Az első félidőben akár a vezetést is megszerezhettük volna Vadkerti révén, ám a hazaiak kerültek előnyben egy, a 22. percben elvégzett szabadrúgást követően. Az 1-0-ás állás után az ezúttal csatárt játszó Lakatos lábában volt az egyenlítés, ami nem jött össze, ez maradt a félidei állás.
A második félidő elején egy gyors gólt kaptunk és annak ellenére, hogy még voltak helyzeteink, úgy tűnt, játékosaink fejben már feladták a meccset. A félidő derekán újabb, ráadásként az utolsó két percben pedig még két gólnak örülhettek a hazaiak, akik a látottak alapján megérdemelt, ám túlzott arányú győzelmet könyvelhettek el.
Az Unirea összeállítása: Perényi – Fórián, Péter, Horváth (72.p. Borzási), Crisan R., Crisan C. (80.p. Fele Sz.), Létai (80.p. Csiri), Illés, Vadkerti (55.p. Gábor), Lakatos, Dumiter.
Az ifjúságiak meccsét is a Bihorul nyerte, 6-2 arányban.
A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.
A 28. fordulóban, szombaton, a Nagyváradi Partium látogat a Praszler stadionba. Ifj.Fele Sándor szerint a győzelem a cél, remélve, hogy sikerül addig “felráznia” labdarúgóit az eluralkodni látszó kedvetlenségből.

Keresés