Vereséggel kezdett az Unirea

Vereséggel kezdett az Unirea
2012. August 20.
A Bondoraszói Poiana pályáján 1-0-ás félidő után 1-0-ás vereséget szenvedett az Unirea a IV.-Liga első fordulójában, vasárnap délután.
/vlm/Image/Show/84/
Szombaton a Hegyközpályi Kinder lesz az Unirea vendége

A IV-Ligás labdarúgó bajnokság hét végén tartott első fordulójában az Unirea a Belényesi-nedencébe utazott, ahol a Bondoraszói Poiana vendégeként egy gólos hátrányba került az első félidőben, és az is maradt a végeredmény.

Csűri Sándor edző a következő kezdőcsapatot küldte pályára: Szász – Klein, Ruszkai, Nagy, Sütő, Dávid, Létai, Sándor, Illés, Fele Sz., Pap.

Csereként állt be még Horváth, Kerezsi és Katona.

Csűri Sándor a vereség ellenére kellemes meglepetésként értékelte a találkozón látottakat, amikor tanítványai nagy lelkesedésről, odaadásról tettek bizonyságot, de a helyzetek kihasználásán kell még javítani. Már a mérkőzés elején, az 5. percben nagy helyzet adódott az érmihályfalviak előtt, ám azt egy az egyben a kapussal nem sikerült kihasználni, pedig az a későbbi végeredményt nagyban befolyásolhatta volna. És, ahogy kezdődött, úgy is végződött: a hosszabítás második percében, a 92.-ben újra nagy helyzetet hagytunk ki, ami egy pontot ért volna gólra váltva.

A három pont sorsáról döntő gól a 30. percben született, amikor a hazaiak egy szabadrúgást követően találtak a hálóba.

Az utánpótlás csapat 6-0-ás vereséget szenvedett.

A következő, második fordulóban az Unirea szombaton délután a Praszler stadionban fogadja a Hegyközpályi Kindert. Az utánpótlás csapat 15, a felnőttek 17 órakor kezdenek.


Keresés