Verség Céckén. Ki lesz a következő ellenfél?

Verség Céckén. Ki lesz a következő ellenfél?
2013. August 26.
Az V.-Ligás labdarúgó bajnokság első fordulójában Cécke - Unirea 3 - 1 (1 - 0). A megyei szakszövetség az elmúlt hét végén "átforgatta" a három csoport mezőnyét, így a második fordulóban nem Papfalva, hanem az Alsólugasi AC Bihorul érkezik a Praszler stadionba - hacsak nem változtatnak addig megint...
/vlm/Image/Show/84/

Az V.-Liga 1. csoportjának első fordulóbeli találkozóján az Unirea Céckére látogatott, ahhoz a Locadinhoz, melyet az elmúlt szezonban, a IV.-Ligában egyedüliként sikerült megelőzni, ám a két csapat együtt esett vissza egy osztállyal lejjebb.
Szabó Zoltán edző a következő csapatot szerepeltette: Szász – Horváth (68.p. Solti), Nagy Zs., Csiri, Lakatos, Fele Sz., Létai, Varadi, Illés, Sándor Kr. (46.p. Klein), Keresztúri.
Az első félidei játékot tömören jellemezte Szabó Zoltán: borzalmas volt. Bár az ellenfél nem volt jobb, a mieinknek nem sikerült 3 – 4 passzt folyamatosan összehozni, a gólt egy védelmi hiba után kaptuk.
A második félidő elején három 100%-os gólhelyzetet sikerül elpuskázni. Az események a találkozó végén “besűrűsödtek”. A 80. percben Nagy Zsolt második sárgája után a piros lapot is megkapta, ennek ellenére emberhátrányban, a 82. percben Lakatos révén (aki a korábbi helyzeteket kihagyta) sikerült egyenlíteni. A győzelem reményében kitámadtunk, ami nem nekünk hozott sikert, hanem a hazaiaknak még két gólt a 87. és 94. percekben.
Ilyen játékkal nem fogunk célhoz érni, vagyis a táblázat élére a bajnokság végére – vonta le a következtetést Szabó Zoltán.
Mivel a megyei szakszövetség az elmúlt hét végén, pénteken mintegy rajtaütés-szerűen megváltoztatta az ötödig ligás csoportok összetételét, változott a sorsolási rend is, már menet közben (amatörizmus, óh…). Így a második fordulóban nem az előre jelzett Papfalva, hanem az Alsólugasi Bihorul AC érkezik a Praszler stadionba, a szombaton 18 órától kezdődő meccsre. Hacsaknem lesz addig újabb kavarás…