Vezetés után vereség Margittától

Vezetés után vereség Margittától
2013. February 10.
Egy gólos vezetés után 2-1-re elvesztette Margitta ellen szombaton játszott felkészülési találkozóját az Unirea.
/vlm/Image/Show/84/
(Illusztráció)
Második felkészülési találkozóját játszotta szombaton a IV.-Liga tavaszi szezonjára készülő Unirea. Ellenfele most Margitta együttese volt, az összecsapásra Érabárány (Abram) pályáján került sor, eső és havazás váltakozása közepette.
Szabó Zoltán edző a következő kezdő csapatot szerepeltette: Ármós – Katona, Lazar, Ruszkai, Horváth, Létai, Varadi, Lakatos, Illés, Pap, Benciu.
A második félidőben lehetőséget kapott: Klein, Chereji, Fele Sz., Sándor, Fórián, Kerezsi, Szabó.
A névsorban ismeretlen név Benciu és Chereji, ők legutóbb Almaszegen (Voivozi) játszottak, most próbajátékon vettek részt.
A vezetést az első félidőben Illés révén az Unirea szerezte meg, amit a vendéglátónak számító margittaiak nem csak kiegyenlítettek a második játékrészben, de a maguk javára is fordították a végeredményt.
Szabó Zoltán szerint a csapat az első félidőben jól játszott, jobban, mint az elmúlt héten a Partium FC legyőzésekor, ám a második félidőben visszaestünk, a cserék nem hozták a remélt pluszt a játékba. Csupán egy mély talajon játszott edzőmeccsről volt szó, amiből nem kell messzemenő következtetést levonni, mondta az edző.
Az Unirea legközelebb hét közben lép pályára, de csak abban az esetben, ha sikerül ellenfelet találni, viszont már biztosnak tekinthető, hogy jövő vasárnap Nyíradonyban vendégszerepelnek.