Vezettünk, majd kikaptunk Diószegen

Vezettünk, majd kikaptunk Diószegen
2016. September 5.
A félidőben még vezettünk, a végén kikaptunk Diószegen.
A Diószeggel játszott meccseink mindig rangadónak számítanak (archív felvétel)

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 3. fordulójában az Unirea a Bihardiószegi SK vendégeként lépett pályára szombaton délután. A hazaiaknak nagyon kellett a három pont, mivel bevallottan a bajnoki cím megszerzése a céljuk, ehhez képest az elmúlt fordulóban váratlan vereséget szenvedtek a Nagyváradi Egyetem otthonában, ráadásul az első fordulóbeli, nagy arányú győzelmük is veszélyben van egy játékos jogosulatlan szerepeltetéséért.

Ennek megfelelően kezdődött a mérkőzés, a diószegiek határozott játékkal beszorították a mieinket a kapujuk elé. A félidő derekán jutottunk már levegőhöz, sőt, utána gólszerzési lehetőségeink is voltak, amikor Pap a kapufát találta el, Gego a kapussal szemben nem tudott a hálóba találni. Utóbbi aztán a félidő utolsó percében megszerezte a vezetést: Daroci kapu elé ívelt szabadrúgását fejelte a hálóba – 0-1.

Tudtuk, hogy a hazaiak ezt nem hagyják ennyiben, ennek ellenére a második félidő elején Pap révén növelhettük volna előnyünket. A továbbiakban “bedaráltak” bennünket a diószegiek, tíz perc alatt – az 50. és a 60. percben szerzett góljaikkal – megfordították az eredményt – 2-1, miközben mi már helyzetekig sem jutottunk.

Ifj.Fele Sándor edző a következő csapatot szerepeltette: Gábor – Horváth, Moisi, Foris, Mandrila, Iova, Daroci, Crisan, Roghina (1.p. Tóth / 65.p. Sándor), Pap, Gego (70.p. Fórián).

Az ifjúsági csapatunk gólzáporos, 11-2-es győzelmet aratott.

A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.

A negyedik fordulóban az Unirea a Nagyváradi Egyetem csapatát fogadja szombaton.

Keresés